Kleding en accessoires

Helmen, lagers, slijptafels en meer..

  • Ruime voorraad
  • Breed assortiment
  • Voor jong en oud
  • Recreatief of wedstrijdsport

Toebehoren voor schaatsen en skeelers

Met de juiste accessoires geniet je extra van je favoriete hobby. Stap daarom eens binnen in onze winkel in Stiens. We verkopen handschoenen, mutsen, brillen, beschermmateriaal, helmen, losse onderstellen en klein materiaal zoals veren en slijpstenen. Ook voor meer specialistische zaken zoals een slijptafel voor schaatsen kun je bij ons terecht. Voor skeelers verkopen we losse frames en allerlei soorten wielen en lagers.

Kleding voor schaatsen en skeeleren

In onze winkel vind je een goed gekozen assortiment schaatspakken, schaatsbroeken en skeelerpakken. Voor schaatsen op natuurijs hebben we warme kleding zoals handschoenen, mutsen en thermo kleding. Aan de veiligheid is ook gedacht met helmen, knie- en elleboogbeschermers of zelfs een vingerbel. En met bekende merken zoals Agu, Craft, Viking, zandstra, Icetec en Cadomotus zit het met de kwaliteit wel goed.

Bekijk onze merkenmix

Voor ieder wat wils

Eigen werkplaats voor reparatie

Voor onderhoud en reparaties aan schaatsen en skeelers kun je terecht in onze professionele werkplaats. Je kunt gewoon langskomen in de winkel met al je vragen en rechtstreeks met een monteur, zelf ook liefhebber, overleggen. Op basis van ons advies plannen we dan het onderhoud in. Vaak is de reparatie of aanpassing dan met één of enkele werkdagen klaar en kun je weer lekker op pad. In de winterperiode kan het extra druk zijn, iets om rekening mee te houden.

Welkom bij Haijma Stiens

Op zoek naar nieuwe / gebruikte schaatsen of skeelers? Gewoon even rondkijken voor nieuwe kleding of andere accessoires? Stap eens binnen in onze ruime winkel in Stiens, ons team staat graag voor je klaar!

058 257 4200
info@haijmaschaatsenskeelers.nl
Langebuorren 20, 9051 BG Stiens

Route plannen

Openingstijden

Maandag:
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:
08:30 – 12:00 uur, 13:00 – 18:00 uur

Koopavond (donderagavond)
19:00 – 21:00 uur

Zaterdag:
08:30 – 17:00 uur

Haijma schaatsen en skeelers