Dé schaatsspecialist van Friesland

Nieuwe en gebruikte schaatsen

  • Viking premium specialist
  • Breed assortiment
  • Voor jong en oud
  • Recreatief of wedstrijdsport

Goed voorbereid het ijs op

Haijma Stiens is voor vele schaatsliefhebbers het vertrouwde adres voor de aankoop en het onderhoud van schaatsen. Jeugd, volwassenen, recreatief of wedstrijdsport; dé schaatswinkel voor Friesland, net boven Leeuwarden, geeft iedereen een passend advies. Als speciaalzaak hebben we ook een mooie collectie schaatskleding. Wij leveren schaatsen van onder andere de merken Viking, Zandstra, Free-skate, EHS, MenM Skates, Fila, CBC en meer Cadomotus.

Authorised Viking Premium Specialist Dealer

Haijma Schaatsen en Skeelers is door Viking gecertificeerd als Authorised Premium Specialist Dealer. Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Viking stelt aan haar Premium Specialist Dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Viking producten en een groot en compleet assortiment Viking producten. Daarnaast bieden we jou in bepaalde situaties de mogelijkheid om Viking schaatsen vooraf te testen! Zo weet je zeker dat je de juiste schaatsen koopt.

Nieuwe en gebruikte schaatsen

Naast de verkoop van nieuwe schaatsen heeft Haijma gebruikte schaatsen. Bij de aankoop van nieuwe schaatsen worden namelijk vaak schaatsen ingeruild. Hierdoor wisselt het aanbod van tweedehands schaatsen in het winterseizoen regelmatig.

Custom schaats schoenen en thermoplastische schoenen

Meerdere schaats schoenen in onze collectie zijn thermoplastisch. Door een bepaalde (verwarming) techniek kunnen we de schoenen naar de voet laten vormen. Een extra service die we u als klant bieden. Naast thermoplastische schoenen bieden wij ook ‘custom made’ mogelijkheden. Oftewel: op de voet aangemeten schaats schoenen. Dit zijn alleen handgemaakte schaats schoenen van hoogwaardige materialen, geheel afgestemd op de persoonlijke wens van de klant.

Kom in contact

Snel en eenvoudig

Bekijk onze merkenmix

Voor ieder wat wils

Schaatsen professioneel laten slijpen

Om met plezier te kunnen schaatsen is het belangrijk dat je schaatsen scherp zijn en vooral ook de juiste ronding hebben. In onze werkplaats in Stiens beschikken we over verschillende rondingsmachines die zeer nauwkeurig de juiste vorm in de ijzers van de schaatsen slijpen. Team Haijma adviseert je graag wat voor jouw type schaatsen en gebruik de beste optie is. Wij slijpen schaatsen voor wedstrijdschaatsers en recreatieve rijders, lees er hier meer over.

Veiligheid voorop

Goed voorbereid het ijs op gaan geldt zowel voor een bezoekje aan de kunstijsbaan als natuurijs. In ons assortiment kleding en accessoires bieden we een ruim aanbod veiligheidsartikelen. Van schaatshelmen tot diverse snijvaste producten zoals  handschoenen, schaatspakken, scheenbeschermers, sokken en meer.

Kleding en accessoires bekijken

Uiteenlopend aanbod

Welkom bij Haijma Stiens

Op zoek naar nieuwe / gebruikte schaatsen of skeelers? Gewoon even rondkijken voor nieuwe kleding of andere accessoires? Stap eens binnen in onze ruime winkel in Stiens, ons team staat graag voor je klaar!

058 257 4200
info@haijmaschaatsenskeelers.nl
Langebuorren 20, 9051 BG Stiens

Route plannen

Openingstijden

Maandag:
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:
08:30 – 12:00 uur, 13:00 – 18:00 uur

Koopavond (donderagavond)
19:00 – 21:00 uur

Zaterdag:
08:30 – 17:00 uur

Haijma schaatsen en skeelers