Over ons

Haijma Schaatsen en Skeelers

  • Jarenlange ervaring
  • Fietsen, schaatsen, skeelers & witgoed
  • Fries familiebedrijf
  • Eerlijk en oprecht

Altijd het beste voor onze klanten

Geholpen door de centrumfunctie van Stiens in de regio is er bij ons van oudsher van alles te koop. Klanten weten Haijma te vinden voor een uitgekiend assortiment, goed advies en vakkundige reparaties. Met de makkelijk bereikbare winkel en de eigen werkplaats staan we voor persoonlijke service en noemen we onze klant graag bij naam. De belangrijkste productgroepen zijn fietsen, witgoed, schaatsen en skeelers. Daarnaast verkopen we een breed assortiment aan accessoires zodat je goed compleet uitgerust op pad kunt.

Een fries familiebedrijf

De oorsprong van ons bloeiende bedrijf ligt in Britsum, hier begon Hotze Haijma sr. een smederij waar je voor van alles terechtkon. Zijn opvolger en oudste zoon Klaas Haijma wist het aanbod aan diensten verder te verbreden met de verkoop van diepvrieskisten en huishoudelijke apparaten. Ook was er een klein constructiebedrijf, verkocht en repareerde hij fietsen en brommers en konden er brandstoffen afgenomen worden. In 1981 opent de huidige eigenaar Hotze Haijma jr. de fietsenwinkel aan de Langebuorren 18 in Stiens. In 1995 volgt zijn jongere broer Eelke op nummer 16 met de winkel in witgoed. In de jaren die volgen wordt er nog zo’n zeven keer verbouwd en kopen ze het naastgelegen pand om er een afdeling gericht op sportattributen voor fietsen, schaatsen en skeeleren te vestigen. Inmiddels werken er dan zo’n tien medewerkers.

Ook voor fietsen en witgoed

Naast de aankoop van schaatsen en skeelers kun je bij ons binnenstappen voor een goed advies over nieuwe (elektrische) fietsen evenals vakkundige reparaties. Met onze Bike Totaal formule voeren we veel bekende A-merken, neem hiervoor een kijkje in de webshop. In het naastgelegen pand zit onze winkel Haijma Dé Witgoed Specialist met een uitgekiend assortiment, het persoonlijke contact en de eigen reparatie- en bezorgservice. Steeds met dat goede en vertrouwde advies tegen een eerlijke prijs. Kom ook eens kennismaken met team Haijma Stiens, welkom!

Fietsen website

Bike Totaal Haijma

Witgoed website

Dé witgoedspecialist Haijma

Welkom bij Haijma Stiens

Op zoek naar nieuwe / gebruikte schaatsen of skeelers? Gewoon even rondkijken voor nieuwe kleding of andere accessoires? Stap eens binnen in onze ruime winkel in Stiens, ons team staat graag voor je klaar!

058 257 4200
info@haijmaschaatsenskeelers.nl
Langebuorren 20, 9051 BG Stiens

Route plannen

Openingstijden

Maandag:
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:
08:30 – 12:00 uur, 13:00 – 18:00 uur

Koopavond (donderagavond)
19:00 – 21:00 uur

Zaterdag:
08:30 – 17:00 uur

Haijma schaatsen en skeelers