Onderhoud schaatsen en skeelers

Onderhoud = behoud

  • Jarenlange ervaring
  • Professioneel apparatuur
  • Advies op maat
  • Eerlijk en oprecht

Onderhoud van uw schaatsen

We geven graag tips over het onderhoud van je schaatsen zoals het invetten van de ijzers of het smeren van klapschaatsen. Ook verkopen we gereedschap om zelf schaatsen te slijpen. Voor een sportieve prijs kun je deze en andere werkzaamheden ook door ons laten doen. Naast het op ronding slijpen van schaatsen kunnen we de ijzers ook richten en polijsten. Bij intensief gebruik kan er speling ontstaan in de bewegende delen van klapschaatsen, met correct afstellen is dat te verhelpen. Voor alle bekende merken hebben we reserveonderdelen op voorraad.

Onderhoud van uw skeelers en skates

Met regelmatig onderhoud aan je skeelers hou je de snelheid erin en blijven ze langer mooi. Een aantal dingen kun je prima zelf doen met de onderhoudsmiddelen die we daarvoor verkopen. Het schoonmaken en smeren van de lagers of het vervangen de frames kan Haijma ook voor je doen. We hebben hiervoor een eigen werkplaats en professioneel gereedschap. Informeer naar de mogelijkheden of kom langs.

Kom in contact

Snel en eenvoudig

Werkplaats met ervaring

Een kromme ijzers, defecte brug of gesprongen veer. Team Haijma kan het voor je repareren. De meeste reparaties aan schaatsen en skeelers doen we in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we je snel en tegen vriendelijke tarieven helpen. Vooraf geven we altijd een indicatie van de kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op rustige momenten kunnen reparaties soms meteen worden uitgevoerd zodat je direct weer de baan op kunt. Als de ijsgekte losbreekt in Friesland kan de wachttijd oplopen maar ook dan staan we ons mannetje! Meer weten? Bel ons of kom naar onze winkel.

Welkom bij Haijma Stiens

Op zoek naar nieuwe / gebruikte schaatsen of skeelers? Gewoon even rondkijken voor nieuwe kleding of andere accessoires? Stap eens binnen in onze ruime winkel in Stiens, ons team staat graag voor je klaar!

058 257 4200
info@haijmaschaatsenskeelers.nl
Langebuorren 20, 9051 BG Stiens

Route plannen

Openingstijden

Maandag:
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:
08:30 – 12:00 uur, 13:00 – 18:00 uur

Koopavond (donderagavond)
19:00 – 21:00 uur

Zaterdag:
08:30 – 17:00 uur

Haijma schaatsen en skeelers