Dé skeelerspeciaalzaak van Friesland

Nieuwe en gebruikte skeelers

  • Ruime voorraad
  • Breed assortiment
  • Voor jong en oud
  • Recreatief of wedstrijdsport

Vertrouwd adres voor skeeleraars

Skeelerspecialist Haijma Stiens is al jaren een bekend adres voor recreatieve en wedstrijd skeeleraars in Friesland, Groningen en Drenthe. Bij de laatste verbouwing hebben we onze skeelerafdeling nog verder uitgebreid. Met een assortiment gericht op jong en oud hebben we een goede naam voor de aankoop van nieuwe of gebruikte skeelers, skates, kinderskates of gewoon voor een vrijblijvend advies over skeelers. We zijn immers zelf ook liefhebbers. In onze winkel hebben we skeelers en toebehoren van de merken Powerslide, Zandstra, Bont, Fila en Cadomotus.

Bekijk onze merkenmix

Tweedehands skeelers

Naast de verkoop van nieuwe skeelers heeft Haijma een enkele gebruikte skeelers. Bij de aankoop van nieuwe skeelers wordt soms ook ingeruild. Hierdoor wisselt het aanbod van tweedehands skeelers tijdens het seizoen regelmatig. Nieuwsgierig, kom dan eens langs in onze winkel in Stiens. Ga naar contact voor de route en openingstijden. Liever eerst weten wat we voor jou in voorraad hebben, neem gerust telefonisch contact op door te bellen met 058 – 257 42 00.

Kom in contact

Snel en eenvoudig

Skeeleronderdelen en Skeeleraccessoires

Naast de verkoop van skeelers en skates, bieden wij een breed assortiment onderdelen, accessoires en onderhoudsmaterialen. Zo kun je bij ons onder meer winkelen voor skeelerkleding, sportvoeding, wielen, skeelerlagers en frames. We adviseren je graag over je (nieuwe) hobby, of je nu beginner of juist al een ervaren skeeleraar bent. En als het even kan mag je het materiaal in de praktijk eerst zelf testen.

Veiligheid voorop

Goed voorbereid op pad gaan is bij skeeleren enorm belangrijk! In ons assortiment kleding en accessoires bieden we een ruim aanbod veiligheidsartikelen. Denk aan bijvoorbeeld skeelerhelmen en beschermingsmateriaal.

Kleding en accessoires bekijken

Uiteenlopend aanbod

Welkom bij Haijma Stiens

Op zoek naar nieuwe / gebruikte schaatsen of skeelers? Gewoon even rondkijken voor nieuwe kleding of andere accessoires? Stap eens binnen in onze ruime winkel in Stiens, ons team staat graag voor je klaar!

058 257 4200
info@haijmaschaatsenskeelers.nl
Langebuorren 20, 9051 BG Stiens

Route plannen

Openingstijden

Maandag:
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:
08:30 – 12:00 uur, 13:00 – 18:00 uur

Koopavond (donderagavond)
19:00 – 21:00 uur

Zaterdag:
08:30 – 17:00 uur

Haijma schaatsen en skeelers